Monday, August 15, 2011

CUCUK SANGGUL

Sabtu lepas sudah ambil langsir raya kat Nagoya
Yey... sudah ada langsir baru.....
Nanti aku citer dalam next entry

Sementara menunggu salesman tu ambil langsir aku
Aku jenjalan dulu kat area berdekatan
tengok pulak segala makneka aksesori langsir
Memang tengah offer kat Nagoya sekarang ni
boleh rambang mata mokcik...

Tahun ni nak tukar gaya sikit
Boring la kan asyik2 pakai tassel  jer

So aku decide untuk beli menatang ni pulak
aku pun tak tahu nama saintifiknya apa
tapi hasben aku panggil ni cucuk sanggul
Pattern ni Yaya yang pilihkan
Ada banyak lagi pilihan  last2 kena mintak tolong anak yang pilih

** Tak sabar nak bergaya dengan langsir baru...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...