Tuesday, August 2, 2011

SAHUR TADI

Memandangkan dalam bulan puasa
memang harus ada gambar makanan dalam setiap blog

Dah tengahhari ni perut dah start lapar sesikit
pagi tadi tak makan nasi pun
cuma buat roti telur by request of my doter
Gambar sendiri tak dan nak tangkap 
pinjam gambar dari blog POTRETKASIH

Banyak gak aku buat
mengadap itu je la kami 3 beranak
nak2 pulak ada balance kuah spaghetti  hari tu
YUMMY!!!


** tetiba perut aku berkeriut-keriut...

3 comments:

atty's said...

bulan2 posa ni , tgk roti telur pun jadik lapar.

eima said...

wahhh ...
aku suka mkn roti telu pastu ade kacang panggang pastu ade sosej ... huhu sedapnye .....

memalam karang klu perut tak full nk buat la roti telur ni

sabree hussin said...

tunggu la nanti boleh buka. keriut2 tu tahan kan je dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...