Thursday, August 4, 2011

7 IN 1 PEN

Bebaru ni menyinggah  Pasaraya Ten Ten yang baru bukak kat rumah aku
Kalau dah ke kedai tak sah la kalau tak beli apa2 kan
kurang2 10 hengget dah mesti
Singgah Ten Ten ni sebab nak belikan mainan untuk Adib
[abah dia dah berjanji, kena la belikan jugak]
Kalau untuk adik ada mainan, untuk kakak pun kena la ada something kan
tapi Yaya takmo mainan, so aku belikan pen princess ni kat dia


Tengok je ada gambo Disney Princesses tu bukan main suka la dia
dah le kaler PINK lak tu
abis hati la dia buat tulis diari... [anak aku ada diari tau!!!]

Yang bestnya pen gemuk ni ada 7 kaler
pilih la kaler apa ko nak...


** Teringat ustazah sekolah agama aku. Sebab dia la orang yang memula aku nampak guna pen macam ni. Tapi masa tu cuma ada dua kaler je biru/merah @ hitam/merah. 

3 comments:

zaidah said...

teringat masa sekolah2 dulu pen macam nie tapi masa tu just ade 4 warna sekarang dah 7....

Kakzakie said...

Mestilah dia lompat bintang dapat 7 in 1. Dua tahun lepas kakak dapat souvenir supplier pen macam ini tapi 5 in 1 dah berebut sebab cuma dapat satu...:)

Cho Zila said...

anak2 akakpun der satu sorang tp dianyer dakwat der ok der tak ok... gambar princess gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...