Tuesday, August 9, 2011

MEWANGIKAN BILIK TIDUR

Semalam balik keje singgah kedai pi beli barang dapur
Mementang le nak raya kan, rumah pun kena jugak buat persiapan raya
hari tu dah tempah langsir baru [belum ambil lagi]
semalam dah beli pewangi baru pulak

AMBI PUR GEL FRESH




Memula ingatkan nak beli yang jenis automatic spray tu
tapi refill je pun dah mahal , dalam RM12++
lagipun cepat habis le..
so try yang ni pulak
[ntah berapa lama pulak tahannya  tu]

Pewangi ni aku nak letak kat bilik tidur
Selalunya untuk rumah aku pakai yang bako2 tu
[beli kat kedai 5 Ringgit tu jer]
tapi yang tu aku pakai kat ruang tamu
Aku pilih yang ROMANTIC  ---> bau rose tau, best jer
baru la datang mood nak beromen....tik dalam bedroom
kui..kui..kui...



** Pagi tadi masuk bilik nak bersiap gi opis, harum semerbak bau rose. I like okeh!!!



8 comments:

Kakzakie said...

Kakak ada terbaca N3 teman blogger juga yg aroma bakar tu tak baik utk kesihatan, so kakak dah simpan. Kakak beli yg purple (lavender).....

POSH76 said...

tulah kalau yang pakai refill ni kekadang mahal...beli camni pun bagus

SYANI said...

Kak Zie,
saya pun ade dengar jugak pasal tu cuma rasanya dia tak baik kalau dalam bilik yang berkedup.

SYANI said...

Posh,
KAlau jenis ni tahan lama boleh la beli lagi..

Eiba said...

Yesss.. leh cuba gaks rose nie.. mesti sedap baunyaaa.. yuummmyy...

zaidah said...

baunyer memang sedap tapi tak tahan lama sekejap aje habis...zai gunakan yang bentuk tree tu....tahan lama skit...

nifalnin... said...

baunye sgt2 sedap... romantik plak tu.. sebab bau roses kan.. sy beli 2.. opis satu, bilik tdo satu... hiks...

gedek! said...

uncle tabor bedak je...

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...