Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 14, 2011

Victoria Beckham Hamil Anak Ke-4

Bebaru ni baca paper omputih katanya Victoria Beckham dah peknen anak ke-4. Kalau dah kuar sotkabo tu kiranya dah konfem la kan. Beckham dah announce kat press dah.

Amboi.. amboi... makin bertambah ahli kuarga si Beckham ni. Yang pastinya depa mesti berharap dapat baby girl kali ni. Ye lah kan dah 3 anak depa tu semua lelaki. Anak depa yang bongsu tu pun dah 5 tahun, so sesuai sangat la nak menambah anak lagi. Kurus2  si Victoria ni subur rupanya yek!

Haish...sangat jeles kalau dengar orang mengandung ni. Teringin sangat nak mengandung tahun ni tapi aku kan nak bertukar tempat kerja takkan nak mengandung pulak kot??? Dilema sungguh!

3 comments:

munna said...

beckham tu aim nak baby pompuan lah nampaknya... bila dah ada 3 hero.. syani nak kena pindah kemana...?

**sHiKinn** said...

dah besar dah anak-anak nya..uhhh

d_LA said...

bertambah besar la kuarge beckham ni yer..suke2..