Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 18, 2011

Sudah sampai.. MY USB CABLE

Have I ever told you all that my phone tak datang sekali dengan usb cable??? Setahu aku kalau phone jenama lain esp Nokia mesti complete dengan usb cable kan?? Tapi masa aku beli SE ni tahun lepas, memang USB cable tak datang sekali. Kena beli seperate lak. Memang camtu ke atau aku sudah kena tipu???

Dek kerana proses donlod mendonlod hanya berlaku melalui proses blutut jadi agak sukar jugak la sebab kena cari laptop @ PC yang ade blutut function. Dan jugak disebabkan insiden lepas dimana laptop aku masuk wad, so segala entry bergambar terpaksa ditangguhkan.

Untuk mengelakkan kejadian sama berulang, so aku kena buat satu tindakan lain ---> beli USB cable untuk henpon aku. Cari punya cari jumpa jugak la yang murah. [nak yang murah aje!!] Thanks tu lelong.com.my sebab menjayakan hasrat aku.. Minggu lepas sudah sampai...

 Ini la Usb kable yang baru. Aku beli saploh hinggit jer...
Pasni takyah susah2 tunggu balik rumah baru boleh donload gambo. Dengan adanya kable hikmat ni, kat opis pun aku boleh buat.. Cepat boleh update blog [konon!!!]

4 comments:

Queen said...

la..nape tak cakap nak?

nik ada banyak...skang da tak guna SE..lagi banyak la.. hihi

LiErOSe~QiEmi said...

eh.. nape takde sekali dgn hp?? heran laa.. biasa klu beli hp kan complete sumer ada... kena tipu kott

SYANI said...

Queen,
ye ke ko ade banyak??? Buat penat je aku susah payah oder online.. Hehehehe

SYANI said...

Lierose,
Agaknya memang aku kena kencing la tu... Sabo je lah!