Monday, January 31, 2011

Angpow CNY

For the first time ever
dapat angpow CNY yang agak besar jumlahnya
sebelum ni pernah jugak dapat angpow dari bos tapi RM10 jer

Jumaat lepas tak semena-mena sorang client opis aku ---> to be precise dia tu Dato'
[memang client tetap la kot, sebab banyak file dia bukak kat opis aku ni]
tetiba dia dengan bermurah hati kasi angpow kat aku
walaupun aku tak pernah berurusan direct dengan dia
[thanks to K. Laila & K. Anna sebab buka mulut pasal ke"resign"an aku]

 RM 50 tu..... sukanya hati aku!!!! Alhamdulillah!!


** Duit ni aku buat beli kasut baru...hoyeh!!!  ngeh..ngeh..ngeh..





2 comments:

Queen said...

rezeki tahun arnab le tuh..hihihi

munna said...

rezeki... rezeki... rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...