Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 26, 2011

Sejukkan Mata

Dah lama tak menukar wallpaper pc kat kat opis ni. Balik2 letak gambar sendiri & family kat skrin. Mentang2 dah nak meninggalkan opis "terchenta" ni so kena la set balik wallpaper ke asalnya ye dak. Dah tak leh buat macam reta menda sendiri. 


Sekarang sudah letak gambar ini sebagai wallpaper


Sejuk mata & hati memandang kehijauan dan air yang mengalir
Kalau ade sound effect lagi best!!

1 comment:

alfa juliet said...

tgk komputer wallpaper apa pun sy tak rehat..hehehe..asyik bw je