Wednesday, January 19, 2011

Menunggu dalam kesabaran

Baru mintak adik aku donload gambar masa aku gi ambil offer letter hari tu. Lihatlah wajah2 insan gigih yang terpaksa menunggu dengan penuh kesabaran.. [Sebab kakak HR tu tengah meeting].


Adik aku yang tengah boring jugak tu mula la menangkap2 gambar apa yang patut. Gambar pokok bunga pun dia tangkap ko!! Anyway, thanks adik sebab temankan kakakmu yang tak nak sesat sorang2.. Hahahaha

1 comment:

Shahayu said...

tahniah....semoga success di tmpat baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...