Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 2, 2011

SOFA BARU SAYA

Jeng..jeng..jeng.. tengok tajuk aku ni sure ramai yang teruja nak tengok
Dah seminggu aku dok canang nak beli sofa baru kan
Korang pun sama teruja nak tengok cemana la rope sofa aku tuh kan?? kan???
Canggih sangat ke??? Lawa sangat ke??? Cun sangat ke??

Dengan segala hormatnya.. aku persembahkan sofa aku yang baru..
[sila jangan kata apa2.. tengok sahaja.. nak kutuk pun dalam hati udah le]

 ini le sofa baru aku.. idak le lawo mana tapi ok la di mata & di poket kami

 satu lagi angle untuk tontonan korang

** Ekceli sofa ku ni belum cukup korum lagi. Ade satu lagi double seater kedai tu lupa nak ambil kat kilang. Maybe Isnin ni sampai la kot. Nanti aku update okeh!

Yaya orang first posing atas kerusi baru..
Sofa yang lama. Letak kat porch sementara nak bagi kat jiran aku. Alhamdulillah ade jugak jiran yang sudi terima pemberian "free" kitaorang ni. [Malam tadi dia dah angkut pun ke rumah dia..] Thank you sofa, sebab dah berkhidmat terhadap bontot kitaorang selama 4-5 tahun ini.

8 comments:

mzhany said...

waaa cantik cantik...kena je ngan set tv tuh kan...

tapi betol la, janji slesa dan kena dgn bajet poket kan...

norh said...

smart..

kakngah said...

sokaaa.... nampak kemas & tak serabut sengan kusyen kecik2 tu.....

jasayu1 said...

salam ....syanie...(eh betul ker panggil ni?).. cantik2.... beli kat aner... saya(ayu) pun tengah nak cari sofa gak ni.....tgk blog ni cantik gak sofa syaniee ni.. hehehehh salam pknalan Http://jasayu1.blogspot.com.my..

SYANI said...

Wah..terima kasih la korang semua.. Ade jugak yang sudi memuji.

SYANI said...

Kak Ngah,
Saya tak berapa berkenan sangat dengan kusyen kecik2 tu. Biar simple but nice!

SYANI said...

Ayu,
Terima kasih sudi singgah. Saya belisofa tu kat kedai depan rumah rumah ni ha. Senang dia nak hanto.

Queen said...

cantek.... suke dgn kombinasi kaler tu..

ada je org yang nak sofa tu..kadnag diorang akan repair sikit..boleh guna lagik (ini based pada diri sendirik..hahahaha)