Friday, January 28, 2011

Birthday Cake

Kalau ade birthday, mesti ade kek
Kalau ade kek tak semestinya ade birthday [pe benda la aku mengarut ni]

Sempena birthday Yaya bebaru ni, untuk melengkapkan majlis kena la beli kek
Kali ni tak pi jauh2 pun.. takde la kek Secret Recipe ke, Kings ke,  Wendy ke
Beli je kat Kedai Kek Su kat Batang Kali [Kak Su tokey kedai ni jiran aku dulu]
Banyak jugak le pilihan kek kat kedai kecik tu
Dalam banyak2 kek tu, yang ni jugak le pilihan Yaya
disebabkan Barbie tu la dia pilih kek ni..


Pas kakak pilih kek, Adib pun nak jugak
Maka terpaksa la aku belikan jugak kek ade patung Shin Chan separuh bogel tu
[sorry gambo tak dan nak tangkap]
Sib baik la kek2 kat kedai tu harganya sedang2 je
Dibuatnya beli yang SR, kopak la aku nak beli 2 biji....

2 comments:

LyNn HaMzAh said...

cute la kek tu...sedap x?

munna said...

cantik lah kek ni.. simple aje.. gerenti sodap ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...