Saturday, January 15, 2011

Dah ambil offer letter

Semalam aku mintak half day. Takde mood nak keje pastu aku pening kepala & lenguh2 badan. Kebetulan pulak nak ambil adik aku yang kat UTMKL. Lepas ambil dia aku pun ajak dia singgah opis baru aku untuk ambil offer letter. Dah seminggu dah surat tu siap tapi aku tak berkesempatan nak ambil.

Perjalanan dari Wangsa Maju ambil masa dalam 45 minit la.[Bawa slow2 takut tersalah jalan]Sampai sana nak kena cari parking lagi. Alhamdulillah ade la parking kat area2 opis tu. Ingatkan kejap je sebab nak ambil surat tu je. Sampai2 kakak HR tu meeting la pulak. Tunggu la dia sampai habis meeting. Pas habis meeting baru la dia kasi surat tu.

Surat sudah ambil, sudah sign, uniform sudah fiiting & dah ambil [opis baru ni ade unifom weh!!!Macam orang keje kilang la pulak!!! Hilang mood nak melaram hari2..ekekekek!] Hari Jumaat je pakaian bebas. Yang best kan uniform hantar laundry tau. Tak payah basuh sendiri. 


Kiranya konfem la aku akan berhijrah awal bulan depan. Selamat tinggal opis lama.. Hello opis baru... [Aku ade bilik sendiri tau---> tak pernah berangan nak duduk bilik sendiri... Hehehe]

11 comments:

shida anwar said...

bila lah saya nak tukr keje gak ni...jenuh dh apply...tahniah..

munna said...

wah! mesti tempat baru tu lagi best kan

gadisBunga said...

salam. tahniah! pencapaian tahun baru ni. :)

SYANI said...

Shida,
Cuba lagi.. insya-Allah ade tempat lain tu. Saya pun 5 tahun cuba baru dapat..

SYANI said...

Munna & GB,
Terima kasih.

**sHiKinn** said...

pakai uniform la best..tak payah pikir nk pakai baju apa..

Anonymous said...

takziah pada bos lama anda

d_LA said...

tahniah, berhijrah opis yer thn ni..siap ada bilik lg..best2..

atty's said...

selamat bekerja dekat opis baru ye aisyah..

Queen said...

opis baru..suasana baru..semangat baru..yeah!

alfa juliet said...

tahniah..best tu bilik sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...