Monday, January 3, 2011

Laptop buat hal lagi..

Adoi... tensennya takleh nak kata
tetiba jer laptop aku hang malam tadi pastu kuar kena virus pebenda tah
walhal aku tak bagi pun anak2 aku guna laptop tu
nak kata aku mendonload mende, aku tak guna laptop aku tu untuk tujuan donlod mendonlod ni

Nasib la... makanya takleh le nak buat entry bergambo
gambo aku semuanya dalam laptop
dah le tu masa on laptop, asyik keluar intronya je [gambo window tu]
pastu dia ulang2 sampai sudah.. bengangnya...

So update hari ini ialah
** sofa aku yang tak cukup korum tu dah sampai

** aku pi attend inteviu hari ni... nampak cam +ve 
[semoga ade berita gumbira awal tahun ni]

esok2 aku update la lagi pasal cerita terkini okeh!!! Da.......

2 comments:

kakngah said...

wish u all d best k.. dlm intvw tu...

Queen said...

ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...