Wednesday, May 26, 2010

Terasa Nak Mengandung Jugak!!

Semenjak dua menjak di ramai pulak rakan2 aku & blogger yang dah bunting. Tahniah la buat korang semua terutamanya Azie, Zalina & Zalia.. Makin bertambah keturunan korang yerk. 


Tetiba lak rasa nak mengandung jugak... tapi banyak la pulak perkara yang harus difikirkan... terbantut la kejap hasrat tu. Erm.. Adib pun dah nak masuk 3 tahun September ni. Ramai yang cakap agak wajar untuk aku mengandung sekarang ni.. Erm.... tapi letih la beranak kecik ni... [alasan tak munasabah langsung!! - Anak besar pun aku letih jugak!!]

Sabar la wahai hati!!!! Masih banyak perancangan aku yang belum tercapai tahun ni... Kita settle satu-satu dulu okeh??? [Salah satu ambition aku nak dapat anak ke-3 before biras aku dapat 3rd baby....amacam??? ada tanda2 dengki tak disitu???]


**Abang.... kalau nak mengandung jugak boleh tak???? (-_-)"!!



6 comments:

Me said...

ala syani.. ko ngandung je.. itu pun rezeki juga... rezeki nie luas maksudnya.. selamat berusaha utk mengandung ;)

Queen said...

tuela..teruja kan...kan..kan....

mintak kat abang..kikikikikikiki...teringat harituh ...

saya cakap kat yabang..

"nanti i bagi u anak"

"eh..i bagi ke u bagi...i rasa i bagi..u menerima je..."

muahahhaa..ada nada bongkak dan riak disitu...DOWN....ekekkeke

btw, nak sama dgn IL tu memang ade ciri2 persaingan yang sihat..kikikiki

☆ lieya latif ☆ said...

hai salam kenal jugak,

jom laa syani...lieya pun dah start nak planning tuk preggy bulan 6 nie heheeheh.....

Anonymous said...

mai2 join d'club....ngandung tahunni beranak tahun depan so adib dah 4 years....okla tu tak dekat2...hehehe hasut3x....

SYANI said...

Wah..wah.. terima kasih la atas hasutan2 korang ..heheheh

Tapi semalam dah tanya hasben tapi dia tak nak la... sedih!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tunggu anak aku umur 4 thn baru nak bagi adik kat dia...hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...