Thursday, May 27, 2010

Gaji Buta

Sesungguhnya takde mood nak keje hari ni..
[mentang-mentang esok cuti!!!]

Semua insan2 di opis ni semuanya dalam bius kebosanan
dek kerana kebosanan itu
aku buat marathon nengok Adamaya kat website TV3 
[aku dah tengok 3 episod hari ni!]


Ya,ampun!!!! Hari ni aku makan gaji buta.... 

Sori ye bos!!!

[Walaupun pc dok tayang citer TV tapi tangan aku buat keje opis tau.. takde la aku berteleku sepanjang masa]

Perasaan menonton adalah sa...........ngat bahagia... 
Kalau la boleh hari2 macam ni... boleh hilang segala jerawat aku.. hahaha


*** Malam ni laki aku pi Hatnyai.... Boring la hujung minggu ni!!!

3 comments:

d.a.m.i.q.u.l.a said...

sy pun makan gaji buta kak,tgh jengah2 blog ni.syoknye esok cutiiiii

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku byk keja tapi curi2 tgk belog dan update belog jugak..hahahaha

Queen said...

samela....bosan2....pagi tadi nak bangun pun malas...sebab tak sbar nak cuti..huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...