Tuesday, May 25, 2010

Memang Aku Ketinggalan Pengangkutan Awam!!!

Semalam masa tengah blogwalking  singgah le kat blog si Ana Suzana. Dalam dok khusyu' baca entry dia disamping alunan bekground muzik tetiba aku rasa macam best la pulak lagu tu... Rupanya kat sidebar dia ade letak videoclip lagu Dakmie (OST citer Adamaya) [patut la aku rasa macam pernah ku dengar lagu itu, tapi di mana ye???]

Citer dah lama dah habis tapi baru la aku tergedik2 nak nengok videoclipnya. Aku ni tak de la minat sangat nak nonton citer bersiri ni. Ramai gak member yang dok citer pasal citer ni tapi apa nak buat aku kan tak berkesempatan nak menonton. Maklum la waktu citer tu mula aku dalam perjalanan balik ke rumah. Sampai rumah pun sempat tengok 10 minit terakhir je... Nanti la kalau rajin nak pi jenguk website TV3, kot2 ade citer tu.

Korang layan je la lagu ni... Makin lama makin jiwang lak aku rasa [yuks!... bila masa aku jadi jiwang2 nih??]

4 comments:

Queen said...

samela..org duk kata best....kita kul 6.30 masih tersangkut dalam traffic...tensen je..

Ieda Al-Habsyi said...

eheheh!! takpe, leh tgk kat youtube or tv3 :)

SYANI said...

Queen,
Memang tensen kalau asyik stuck dalam jem tu...

SYANI said...

Ieda,
Tah bila2 la dapat tengok tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...