Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 20, 2010

Aku Rindu Pakwe Aku!!!

Tajuk yang boleh mengundang pelempang dari ensik somi... hohohoh...

Alah bang, rindu je.. bukan boleh dapat pung! ahaks!

Tetiba je aku teringatkan ex-pakwe tak jadi aku sorang ni..

sape kenal dia nih???
Dia lah sifu martial arts + actor ... MARK DACASCOS

Aku  minat giler kat dia ni pun start aku fom 4. Masa tu aku tengok citer Only The Strong... Peh...
Mamat ni boleh buat aku teruja nengok martial skill dia... Start dari situ aku ade la tengok citer2 dia yang lain esp DRIVE - gigih cari CD tuh!!! [sib baik jumpa].


Sape yang tak kenal dia nih, korang gi la Google. Jarang kuar TV lately. Lagipun dia selalu bawa watak jahat.


Tapi semenjak dah ade steady pakwe, [yang dah jadi laki aku pun] semakin aku lupakan dia. Lagipun dia dah kawin so aku tak rela jadi bini kedua & dimadukan lak dengan si Julie Condra tu...

-eh Julie, aku sungguh jeles dengan kamu kerana memiliki dia-

Tapi Mark, gambar2 mu masih aku simpan dalam album tau. Kengkadang aku rindu aku bukak la album buruk aku tuh.. hahaha. Laki aku tak heran pun!

Dah lama kita tak jumpa, ko dah tua rupanya ye...
[wajah2 dari muda hingga ke tua.. la ni umur dia dah 46 tahun!]


Dari martial arts dia dah pandai menari dah weh... 
[dedulu tak pernah aku tengok dia menari]
Ni dalam rancangan Dancing with the Stars [ala-ala Sehati Berdansa la ni...]

Ok la MD tak kisah la apa ko buat sekarang, semoga ko berbahagia dengan family ko & aku bahagia dengan family aku okeh...

-senyuman dari seorang ex-pakwe untuk makwe tak jadi dia.... hensemnyer....-

Takpe la walopun aku tak dapat MARK tapi aku dapat AMAT
amacam?? ade iras tak???
[jauh ayam dari barbeque kan???]



11 comments:

a kl citizen said...

yang penting bahagia, kan

dapat suami hensem tapi kaki pompuan pun tak guna gak

Queen said...

adela sikit..tang.erm..erm...er....errrrrr

tak ada.....

hehehe....ape2lah ..janji hiudp aman bahagia kekal sentosa....amiinnn

rATu kEBaYA said...

tgk gambar last.. nak pecah perut dibuatnya.. tak tahan tollah.. sekarang ni pun tengah tahan gelak..
apa2 pun yang penting BAHAGIA hinga ke akhir hayat..

mrs.ecam said...

hahahhah lawok ah ko nih....siap bandingkn expakwe ngan en.somi ek...nsb bek en.somu spurting...

niway salam knal...peace

Qaseh said...

aku nk le ckp ade le sikit somi ko ghuper die..tapi ko dah ngaku jauh ayam dr bbq..kekek lariksss....

Sitisifir10 said...

Huh..batuk kokol saya melihat perbandingan ittew

SYANI said...

Heheheh.. terima kasih la atas komen2 "membina" korang semua...

SYANI said...

Mrs Ecam,
Alhamdulillah En Somi tak cemburu pada benda2 yang kurang wajar... Dia minat si Fasha Sandha pun ade aku kisah???? hehehe

SYANI said...

Qaseh,
Walopun tak serupa tapi aku redho..

SYANI said...

Pija,
Takat batuk kokol tu tak pe lagi, jangan muntah darah dah le..

kakyong said...

syani,
daku sedang tergelak besor melihat foto terakhir itu...

kakyong pun minta jugok dia nih... dedulu ler..