Wednesday, May 5, 2010

Drowning Tengahari Buta

Pening...Mengantuk...Boring... Semua Ada

Bukak Youtube.. pi layan lagu2 lama. Syok gak. Pastu tetiba teringin nak dengar lagu ni...

Bikin cair hati aku kalau cik somi nyani lagu ni kat aku..hehehe




Walopun aku ni tak minat sangat dengan BSB ni tapi lagu ni memang i like... Enjoy!!



**Bang, kot2 ade terbegaduh nanti ce nyanyi lagu ni, sure sayang tak jadi marah.. (-__-)""!

3 comments:

sI tEDI said...

ha ha ha

bgtau awal2 ek?? ekekekek

dia take note tu!

SYANI said...

Harus dia take note la Tedi, kalau tak memang aura berapi la satu rumah..hehehe

izzah said...

i like BSB..
masa zaman remaja2 dulu lah..
skang pun layan lagu dia yg zaman2 dulu punya..
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...