Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 10, 2013

TERINGIN... TAPI MAHAL BENO

Hari tu pi singgah kedai, saje la tengok2 aiskrim
Masa tengok iklan kat tv, nampak cam best je.. tu yang teringin nak makan tu
Ni la aiskrim tu
-gambo gugel je-

Sekali bila sampai kedai, tengok harga.. terbeliak gak le mata
Sampai RM10++... walhal bekasnya cinonit je...
Terus tak jadi beli...huhuhuh 

Tapi bila tengok iklan ni lagi, terasa lagi nak makan 
Sedap ke ek????

Selalu aku beli aiskrim Walls yang dalam tapawe kuning tu je
Agak2 sama tak dengan yang perisa vanilla+raspberry tu??
Beli yang dalam tapawe tu puas hati sikit sebab murah & banyak.... 
[bajet kena kira gak wei..]

Hai.. napsu..napsu..

** Abang.... nak ni.... [kat YST ada tau..hehehehe]

8 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Terliur la plak...nak jugak..hujan-hujan best jugak makan ice cream..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

mkn je la :)

Lynn Hamzah said...

beli la syani...baby dlm perut yang nak makan tu...kesian baby...

Qhaifa Nur said...

nampaknya kena beli ni SYANI...
klau tak tak lena tido......

lydzar said...

rasa dia biasa jer kot..baru beli last week. sedap lagi yg double dutch tu :)

mr icham said...

memang sedap...sebab tu mahal...aku suka beli dulu yang fruit salad...tapi bila fikir2 takde rasa nak makan, tak beli la...kalau rasa nak makan, aku beli aje...ha ha ha...

Yana Halim said...

dah teringin time peknen ni, bukan harus lagi dah. Wajib beli dah ni. hehe...

lieyalatif said...

beli jek ...wat rase...nanti termimpi2 kang heheheeheh