Monday, January 14, 2013

KALAU DAH TAKDE ASTRO TU

Jumaat lepas banyak la pulak rancangan menarik kat TV
Aku nak tengok Halaqah kat TV9
Adib ngan abah dia nak tengok Godzilla kat TV3
Yaya lak tak kisah.... dia tengah sebok melukis..
Maka aku pun beralah le.... 2 lawan 1 dah tentu2 kalah ye dak??

Selalunya kalau berlaku percanggahan, aku lari nengok TV kat atas
Tapi sebab tv atas pun nak hampir2 nak menopause takut termeletup  lak tv tu
So takle aku nengok tv atas
So, nak mengubat hati lara, aku nak sambung nengok Halaqah secara online streaming je kat PC
2-3 minit ok le.. pastu asyik buffering je... Menyampah aku...

Masa kat website tvonline tu aku terperasan ada channel Astro
Saja la aku klik2 kot2 la boleh tengok rancangan yang ada
[Ada 4-5 channel je yang boleh]
Kebetulan ada la pulak channel Astro Warna
Boleh la aku layan Maharaja Lawak Mega 2012... 
smooth ko....takde buffering pun
Dah tau dah.. next week boleh la layan final..
Aleeya tengah tekun tengok
Aku tengok gitu2 sambil jemur kain..

Sayangnya takde pulak channel Astro Mustika
[takleh la nak layan drama yang ganti citer Adam Hawa]
Tonton kat dailymotion je la jawabnya...

**Ini le kelebihan teknologi...

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

ahaha
lps ni dram sehangat asmara..
ari rabu ke minggu depna abru start sbbnya
arini dgn esok
opps ah dgn ape ntah
psl ah jugaklah
yg sa tu
making of ratuku new edition dgn making of sa jugak
hohoh.
lps ni gamaknay
klu rasa2 stim2 je tgk sa tu
ku ajak lakiku 23cm
ahahaha
ceh..berckp mcm la ade masa nk nonton tv lps ni

Kesuma Angsana said...

wah best juga camni ye

munna said...

kalau streaming munna suka layag korean drama je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...