Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 12, 2013

SAYA YANG MENURUT NAPSU

Semalam balik keje terus ajak hasben singgah YST
Konon nak beli roti nak buat breakfast esoknya
[Macam la kat kedai runcit lain tu takde jual roti Gardenia tu..]

Sebenarnya.. nak pi beli menatang ni ha..
Eskrem yang mahal yang tak jadi beli hari tu la
WALL'S SELECTION- STRAWBERRY CHEESECAKE
Kebetulan tinggal satu je lagi dalam peti aiskrim kat kedai tu

Pagi2 lagi dah bukak freezer nak baham eskrem ni..hehehe
[Anak2 dok tido lagi....layan la sengsorang]
Patut le mahal... memang sedap weh...

Memula bukak nampak cam biasa je...
Dah cedok2 baru le nampak strawberry, peh tu ada benda yang kuning2 tu
Memula aku ingatkan kacang rupanya kepingan cheesecake...

Memang marveles la... makan pun jimat2.. mahal le katakan

Ada blogger kata yang Double Dutch punya lagi sedap.. 
Nanti leh try lak..

5 comments:

♥nrina♥ said...

perrggghh...menggugat nafsu sungguh..jap lagi nak makan ekrim campur oreo hehe..

sy ms mengandung hari tu dok belasah setiap hari aiskrim sbb nnti dah bersalin mmg tak dpt rasa haha...sib baik tak kencing manis tapi baby besar tau dlm perut...psl tu kot kuar 4kg hihihi...

eLLy said...

Pergh mengoda...sedang menahan nafsu nie :-)

Faerie_Princess said...

dh lama nk merasa ni sejak keluar iklan. tp x dpt2 lg.. kat mydin tu hanya ada fruit salad jer.. tu dh rasa dh..

Kesuma Angsana said...

mmg sedap lah ni!

munna said...

tak cuba lagi perasa ni... lepas ni blehlah mencuba pulak nanti...