Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 8, 2013

PRETTY BOY

Sekarang kat PASTI dah tak pakai nametag yang jahit kat baju tu dah
Tahun ni deme buat tag baru cam pas pekerja tu
Siap ada gambar & alamat budak lagi 
[ala.. yang gantung kat leher tu la]

Nak tak nak kena la bawa Adib gi tangkap gambo
Kelakar pulak masa si Adib nak tangkap gambo tu.. siap nak buat peace lak tu
[peace tu cam dah jadi trademark dia lak everytime tangkap gambo]

Maka inilah hasilnya gambar skema di kedai gambo.....

Kelakar pulak muka si Adib masa ni
Kenapa dia senyum camtu tah le...

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

comel!

Me said...

comel jee

Halmy Abdul Latif said...

muka mat jemi...hahaha...

Rasp said...

senyum control macho gitu hehehhehe...
yg penting maintain encem ;)

SYANI said...

Mrs Eady,
TQ

SYANI said...

Kerul,
Comel ke???

SYANI said...

Acik,
Anak abah le katakan...

SYANI said...

Rasp,
Tu le.. control macho samapai jadi kelakar lak muka dia..

Qhaifa Nur said...

belum tangkap gambar afnan lagi...
kalau tak sure comel macam adib...

Yana Halim said...

cute je Adib.:)

Kesuma Angsana said...

encem nyer die

munna said...

munna pun blm bawa meya ambil gambar lagi utk PASTI