Thursday, January 17, 2013

PERKATAAN PALING FAMOUS ---> LISTEN!

Tetiba je perkataan LISTEN ni jadi popular semenjak dua menjak ni
Gara2 perkataan ni pun Beyonce jadi famous

Nak LISTEN sangat kan... dengar version Melanie Amaro lak
[juara X-Factor USA musim pertama]
Paling best masa audition ni... memang meremang bulu roma dibuatnya
sampaikan Simon Cowell yang kuat kutuk contestant  tu pun paling kepala ooo
lagi best compare to Beyonce kot..
tapi lagi 100x best dari version Salma Mentor 5 dulu...



**Tak pernah minat Beyonce, tapi sebab Melanie Amaro ni aku suka lagu LISTEN ni..

7 comments:

munna said...

sampai skrg tak tgk2 lagi video listen yg tgh glamer tu....

Me said...

silalah tengok... sangat 'listen' tauuu hahhahaha

AdaM Hawa said...

popular betul.. LISTEN x kira di FB.. or twitter..

Qhaifa Nur said...

femes betul listen ni...org masih bercakap lagi tentangnya SYANI...

Nieyxzha Hassan said...

Listen listen listen..hahaha

Yana Halim said...

skrg ni kalo time org tengah cakap, meh LISTEN betoi2 dulu sampai abes. hehe

Kesuma Angsana said...

mmg bestlah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...