Tuesday, January 22, 2013

HARI INI SAYA MC

First MC di tahun 2013
Gara2 sakit pinggang... cam lenguh duk lama2 
Rasa nak baring je
[or maybe sebab tersalah tidur malam tadi gara2 terlelap di posisi yang tak betul]


Pagi tadi gi klinik doc kata maybe sebab kurang kalsium
Memang le pun....hehehehe.. aku kurang minum susu lately
Awal2 preggy je aku rajin, dah hujung2 ni malas ya amat
Vitamin yang KK bagi pun bukannya termasuk kalsium kan...
Tak pasal2 doktor bagi kalsium & ubat untuk sapu kat pinggang
Biasa la kan kalau dah hujung2 mengandung ni...

Ini pun ramai dah speku aku dah nak bersalin.. esp Cik Besah.. Don't worry belum masa lagi nak beranak..hehehe.. 

** Sorry la kalau tak sempat blogwalking ke blog korang sebab nak duk lama2 depan pc ni pun dah sakit tongkin dibuatnya...

12 comments:

Nieyl said...

semoga cepat sembuh...

Qhaifa Nur said...

pada akak SYANI...kita tengah pregnant ni senang dapat mc..lepas ni bole rehat secukupnya.....

Rasp said...

ubat flanil tu panas kan sis...
bebaik sapu kat blakang tu...
bila perut dah besar memang lah kan...
blakang mesti ada rasa sengal2 gitu...

Chik Att said...

semoga cepat sembuh pinggang tu. Itulah pengorbanan seorang ibu kan...

SYANI said...

Nieyl,
Terima kasih..

SYANI said...

Qhaifa Nur,
Kak, saya jarang ambik MC masa pregnant. Ini baru kali ke-2 kot sepanjang preggy ni.

SYANI said...

Rasp,
Ha'ah panas sikit.. sapu sikit2 je.

SYANI said...

Chik Att,
Tu la.. semoga dibalas dengan kebaikan atas segala pengorbanan itu..

Nafira usof said...

moga cepat sembuh dan selamat berMC..:)

AdaM Hawa said...

krim Flanil tu sy selalu pakai utk sapu kat pinggang.. pinggang yg selalu bermasalah..

Fiza Rahman said...

Smoga cepat sembuh.

Kesuma Angsana said...

ok faham yg penting jaga diri ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...