Sunday, January 6, 2013

PISTOL BARU

Canggih tak aku sampai kena ada pistol kat rumah
susah ooo kalau aku takde pistol ni
tak berasap dapur aku dibuatnya..hehehehe

Ada sekali tu apa pun takleh masak sebab pistol aku ni pelurunya gas dah habis
Nak guna lighter pun takde sebab ada kat hasben aku
[next time memang kena ada spare lighter kat rumah]

Hasben sudah beli pistol baru untuk bini dia ni
Jeng..jeng..jeng..
 Beli kat kedai dua ringgit je..

Berfungsi dengan jayanya....

Ok.. nak pegi masak lunch pulak..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...