Tuesday, January 29, 2013

CASING BARU

Tab Adib baru je dapat 2-3 minggu lepas 
Itu pun lepas 2-3 bulan tersadai kat kilang
Sebabnya banyak sangat game yang dia download
Sampai jem tab tu dibuatnya... nasib la under warranty

Memandangkan casing tablet yang lama tu ada sekali dengan keyboard
So agak susah nak usung sana sini sebab deme bukannya guna keyboard tu sangat
Pehtu hasben aku belikan casing baru untuk budak2 ni
Ekceli casing ni untuk jenis Samsung Galaxy  kot
tapi sebab saiz yang sama  so kira ngam2 la dengan tab deme
Adib  punya kaler merah
Yaya punya kaler hijau

Tab deme ni takde kamera belakang
Tapi casing ni ada lubang untuk kamera tu... gasak la.. Janji tab tak calar

Baju baru suda....
Senang sikit nak sumbat dalam henbeg

3 comments:

Rasp said...

'selamat' skit bila bercasing....
dari 'berbogel' gitu hehehehe...

Qhaifa Nur said...

casing sekarang cantik2 belaka...
geram pulak....

bunga_rose said...

sama la dgn anak bujang kat rumah tu.. hp mama dia ni berapa kali kena format balik sebab dia asik download itu ini, penyelesaian, beli tab murah2 je kat dia, wife off baru tak boleh download itu ini hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...