Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 13, 2012

TERBANTUT HAJAT DIBUATNYA

Nak citer pasal satu insiden masa aku pi Aquaria minggu lepas
Masa tu kitaorang dah selesai tour dalam Aquaria tu dah
Aku ada la rasa nak terkencing sikit masa tu
Lagipun nak ronda2 lagi kat area KLCC so nak pi la buang2 hajat mana yang patut kan

Aku singgah toilet yang kat area Aquaria tu je
Siap ajak Yaya sekali...  
Sekali bila sampai toilet, aku la pulak yang pelik
Cemana nak basuh weh???

Mak aiiii... canggih sangat sampai tak reti aku nak guna
Sebabnya air yang nak basuh tu ada dalam mangkuk jamban tu sekali
[apa org panggil jamban cenggini ek???]
Tersangat la tak reti...

Aku suruh Yaya kencing dulu
Lepas kencing jenuh nak basuh sebab air yang pancut tu rendah beno
[tak sampai pun kat area bontot Yaya]
Last2 aku kena la cedok air tu guna tangan [nampak sangat perak kan???]

Disebabkan terlalu canggih camtu, aku terpaksa la pospon hajat aku
Tak jadi la... rasa cam nanti tak bersih je
Kesudahannya aku pi buang hajat kat toilet kat KLCC park tu masa anak2 aku gi mandi kolam
Jenuh aku menahan kencing tau...

Korang ada tak experience cam aku????



7 comments:

Sidratul Muntaha said...

pengotor la sape invented toilet ni
nmpk sgt suh istinjak je.
tak bagi guna air..
ko phm2 la bangsa ape yg suke beno colet bontot dgn kertas?!
euii!!

SYANI said...

Tu la.. canggih sangat sampai menyusahkan pulak..

-iLLa- said...

kekeke kita pun x suka jamban gini..

Eliss Mie said...

ada satu lagi jenis yang mcm ni yang boleh laras tu. yg tu ok sket.

Nafira usof said...

x suka jugak toilet cam nih.. ape lah salahnye letak 1 paip kt lam toilet.. bukan mahal pon.. mahal lagi harga jamban 'canggih' tuh!

Eyriqazz said...

hik3..pernah kena masa menginap di hotel di sabah...terpaksala guna gayung

P.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

mr icham said...

1st pengalaman aku...kat KL Sentral tahun 2003...macam syialll jer...sabor jer la....