Friday, December 21, 2012

ESOK JANGAN LUPA TENGOK TV1 TAU

Sebagaimana yang korang tau, aku kan dapat jemputan daripada rancangan Apa Kata Wanita kat TV1 tu.. Dan akhirnya , aku bersetuju dengan offer tersebut..hehehehe
Kalau ikutkan memang dah ramai blogger yang dah dapat offer
Dan ramai jugak yang dah appear dalam Segmen Blog Pilihan tu

Aku tak pernah pun hantar apa2 permohonan untuk masuk segmen tu
Tetiba je dapat offer yang memang tak pernah aku angan2kan.
Hasben aku kata terima je la... rezeki tak disangka2 kan
[walopun dapat masuk tv dalam masa setengah minit jer]
Walopun  hanya blog yang masuk tv, tapi rasa cam retis pulak... tetiba jek..

Ok la, just nak remind korang jangan lupa tengok Rancangan Apa Kata Wanita yang dihoskan oleh Zamzarina Zambri. Mengikut kata Cik Sakinah, rancangan ni akan keudara pada pukul 11pg di TV1.
Jangan lupa tau tengok blog picisan aku kat tibi...hahahahaha...

Sebelum tu jom ramai2 like page APA KATA WANITA... Zamzarina (TV1)


Zamzarina ni pun blogger jugak tau. Banyak tips rumahtangga dan kekeluargaan dalam blog dia tu. Memang best. Jom follow blog dia kat 
[Ada gambar dia dengan anak dara dia tau... sekali tengok cam adik dengan kakak je]

Yang sedihnya kat rumah aku sendiri tak dapat lak chanel TV1
Nak buat cemana... astro pun nan hado
Nampaknya kena tengok online je la....
[Aku selalu tengok tv online kat sini 1MalaysiaTV ]

Da... itu je nak bagitau..Jangan lupa tau..hehehe

10 comments:

C'Jai said...

Alhamdulillah..tahniah...peluang untuk kembangkan bakat dan perkenalkan blog..

Nory Zoulkefle said...

ok, tak lupe...hehehe....

Aty_Fared said...

Nak tengok..insyaallah..harap tak terlupe...:-)

Lynn Hamzah said...

tahniah syani...insyaallah lynn tgk nanti...

Hayati Harun said...

wow..best.,.best..best..tahniah

Ema Blog said...

wah, berjaya juga yer...tahniah

Nafira usof said...

tahniah.. makin glemer lah lepas nih..

Nieyxzha Hassan said...

tak sabar nak tengok esok... tapi kalau boleh..record la...kot-kot la ade yang tak sempat nak tengok .. :)

~ Lady ell ~ said...

Syani,tahniah! Lama dh tk brblog..tau2 sahact ni dh masuk tiwi blog die. :-)

~ Lady ell ~ said...

Sahabat*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...