Wednesday, December 26, 2012

BONUS TREAT

Hujung tahun memang waktu yang ditunggu sangat2
Pasaipa??? Sebab tok laki aku dapat bonus...hehehehe
[bini je yang lebih kan....]

Dah dijanjikan oleh tok laki nak pasangkan ekon dalam bilik tidur
Maka lepas je bonus clear terus tuju kedai letrik sebab nak beli ekon
Ai folo jer.... 

Kami terus tuju kedai letrik yang selalu kami pegi kalau nak beli barang elektrik
Senang nak citer dengan tokey kedai tu
Diskaun pun banyak dia kasi
Kami pegi malam sebelum Krismas tu
Cadangnya kalau dia boleh pasang esoknya konfem la nak beli
Nasib baik tokey kata hari Krismas kedai tak tutup
so terus on la beli ekon tu..
[Kami beli yang murah2 je... takat nak pasang dalam bilik, 1 H.P pun dah cukup kan]

Dalam pada nak membeli ekon tu, tengok la barang2 letrik lain yang ada
Hasben aku memang nak beli water dispenser ni
Aku ok je... aku jugak yang senang kan.. tak yah nak jerang2 air
Last2 beli jugak la yang 5 liter brand Pensonic
Tung tang tung tang dapat la dengan harga RM120..hehehehe 
[harga asal RM 159.00]
[ingat nak beli oven sekali tapi mahal la pulak rasanya kat kedai tu... kat Tesco boleh dapat murah lagi]


Tengahhari semalam, orang pasang ekon pun sampai

Dalam sejam dah siap pasang...hehehe
Alhamdulillah... boleh tidur dengan sejuknya kat bilik sendiri
Selama ni pakat tidur kat ruang tamu la kalau nak berekon bagai..

Thank you abang...XOXO

3 comments:

Nory Zoulkefle said...

waaa syoknyer pasni tido berselimut tebal lah kan..hehhe

Eliss Mie said...

memang syok time preggy ni dpt kena ekon sejuk2 :) eliss memang naik umah baru hr tu dah aim ekon wajib ada.

Rinna said...

Alhamdullillah sejuk laa lepas ini..kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...