Sunday, December 23, 2012

BLOG PILIHAN

Rasa tak caya je semalam blog aku dah muncul di kaca TV
Seperti sedia maklum, rumah aku kan tak dapat siaran TV1
So aku pun tengok online je kat PC
Sib baik line streamyx lancar sepanjang siaran AKW tu

Jenuh gak menunggu rupanya segman Blog Pilihan tu dah kat hujung2
Siap standby nak tangkap gambo lagi
[bukti itu penting kan...]
Akhirnya.. tiba juga segmen yang dinanti2kan

Jeng..jeng..jeng.. pastu terus terkeluar header blog aku nan hijo tu
Finally.. ini je yang sempat aku snap

Memang laju je dia skroll blog aku tu
Muka Cik Besah pun sempat la masuk tv...hehehehe
Tak sampai seminit pun segmen tu
Anak2 aku & hasben sempat la tengok part ni
Pastu hasben aku pun cakap la "Abis la mama korang dah jadi retis..."
Muahahahahahaha... retissssssssss la sangat kan...

Apapun terima kasih pada Cik Sakinah & juga rancangan AKW sebab sudi nak paparkan blog aku kali ni.
Tak sia2 buat blog ni rupanya....

Korang ada ke tengok AKW hari tu???

9 comments:

♥nrina♥ said...

tahniah syani...wah lepas ni traffic jammed ler haha..

tak sempat tgk tv semalam...klu ada kat youtube nnti bagi link ye...

-gedek! said...

uncle tompang bangga! Untong dapat kenal artis!

Nieyxzha Hassan said...

Retis dah ni..dapat masuk tv..hehe..

Nieza tak sempat nak tgk..terlepas..sibuk dengan anak-anak lupe nak bukak tv..

Bitt (double IS) said...

congratulations :)

Iman's Umi said...

Alahai....xtau pn, klu x blh tggu dpn TV1...btw, tahniah....!!!

Nory Zoulkefle said...

nory tak sempat nak tengok semalam, waahhh bestnyer,,,,tahniahhh....glamour lah pasni...heheheh

Mimie said...

tak tengok pun....tahniah blog msuk tv

SYANI said...

Terima kasih pada ucapan2 korang semua.. Pasni jangan segan2 singgah blog ni lagi tau...

Me said...

wow... kawan eden udah retisss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...