Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 19, 2012

DAPAT JEMPUTAN DARI APA KATA WANITA @ TV1

Terkejut badak aku hari ni dibuatnya
Pagi2 masuk opis, buka email tetiba termuncul email dari rancangan Apa Kata Wanita bersama Zamzarina
Masuk dalam segmen BLOG PILIHAN lak tu..
Wallawei..... apakah???

Memula tu deme tinggalkan komen kat entry dalam blog aku
Ingatkan sapa la dok main2 kan...

Lepas tu bila buka email, terbuka la email ni... 
Macam tak percaya la wei...
Apa la yang menarik sangat  blog aku ni sampai terpilih lak nak masuk TV
Dah le tu, segmen ni akan ke udara hari Sabtu ni
[dah le rumah aku tak dapat TV1... tak dapek nak nolongnya]

So, apakah wajar untuk aku kontek Cik/Puan Sakinah tu???
Rasa malu la pulak.... 
Blog aku ni dah le banyak merepek meraban je & tak hebat pun cam blog orang lain....

24 comments:

(^_-)V said...

chaiyok2 along, pegi je..hehehe

Sidratul Muntaha said...

ko dpt ye?
aku apply dari thun2 susah tak dpt2.
mlms la nk lyn
tpi ramai blogger dh appear dlm ape kate wnaita tu
segmen keick2 je..
mcm scroll je
so klu nk ko proceed je
intan berlian dah dpt
nana ibu damia pun pioneer rasanya

Eliss Mie said...

terima jer :) bila lagi nak glemerkan blog.hehehe

Kesuma Angsana said...

oklah tu tahniah yek

Nieyxzha Hassan said...

Wah!! Tahniahh..bestnyeee..nanti nak tggu depan tv..ngeee ;)

Queen said...

tahniah =)

apa yg paling menarik masuk blog ni..
masuk2 blog baca alfatihah utk ibu ayah nenek atuk =)

SYANI said...

Sha,
Malu la... blog nikan tah apa2..

SYANI said...

Sidratul Muntaha,
Tak tahu apa kriteria yang dia tengok untuk masuk segmen tu..

SYANI said...

Eliss
Aku bukan gile glamer..heheheh
[Merendah diri kununnya...]

SYANI said...

Nieyxzha,
Malu ai...

SYANI said...

Queen,
Alhamdulillah kalau blog ni ada manfaatnya..

:::aZiE::: said...

waaah...bestnyerrrrr....

Abil Fikri Ahmad said...

aaa giliran kita pulak tgk blog ni masuk Tv...

yana halim said...

waahhh.....hebat ni syani. Jangan lepaskan peluang mcm ni. congrats... :)

mr icham said...

layankan aje...hari tue junior poli aku pun ada dapat masuk dalam segment tue...he he he...terbaik la!!!

bunga_rose said...

eh, terima jela.. apa salahnya.. mesti ada yang menarik dlm blog ni, kalau tak takkan terpilih kan.. tahniah yer ^_^

Nory Zoulkefle said...

wahhh bestnyer.....fofular lah lepas ni...heheh

SYANI said...

Amboi..amboi.. ramainya yang sudi menggalakkan aku terima offer ni. Terima kasih atas sokongan korang.. In Sha Allah akan dipertimbangkan...

Qhaifa Nur said...

mmg terkejut SYANI...
tak sangka kan..kan..
tahniah...

CikGu KiNa said...

Tahniah....amek jer tawaran tu...blog u ni jujur..kira sesuai la utk golongan yg ada2 ni...

Lynda Che Lah said...

blog Lynda dah masuk AKW hari tu..sygnya call cik sakinah berkali-kali tak berjawab..so..info yang keluar kat TV tu pun tak tepat..Segment tu laju sgt almost untuk 40 saat je..

SYANI said...

Qhaifa Nur,
Tu la kak.. memang terkejut sangat2..

SYANI said...

Cikgu Kina,
Terima kasih atas pujian tu..

SYANI said...

Lynda Che Lah,
Saya tak call pun cik Sakinah tu. Guna email je..