Monday, December 24, 2012

LATEST EDITION

Happy monday uols....
Mood happy2 sebab sebab semalam adik ipar aku dah selamat melahirkan seorang baby girl
New addition dalam family aku...
TAHNIAH untuk ACIK & WIFE..
-pics taken from fb adik ipar aku-

Last but not least... edisi terkini [nakkkkk jugak entefrem]
Kebuncitan di minggu ke-28

Pagi tadi pegi cek up lagi.. Berat aku naik 2.5kg lagi dalam masa sebulan.. Misi sudah bising lor sebab dah 3 bulan berturut2 berat naik 2.5kg/month.. Sekarang sudah 70kg tau... Jenuh la nak kurus nanti..

4 comments:

Rasp said...

congrats!!!!
tak lama lagi baby ada geng ler......
takpe..nanti pantang betul2 and BF....
insyaAllah akan dpt capai berat ideal :D

Lynn Hamzah said...

banyak juga tu naik...huhuhuh...lynn pun naik juga berat badan nie...rabu ada check up...comfirm kena bebel dgn misi...

Nafira usof said...

waahhhh... tak lama lagi dh tuh~

dah scan ke?? hehehe

::MommyAmani:: said...

Lek laa along...aku time preggy ke amani naik sampai 85kg ko tau...dasyat gile...hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...