Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 6, 2012

ZIANA ZAIN DAN ANAK KEMBARNYA

Lama tak dengar cerita pasal anak kembar Ziana Zain ni
Last dulu rasanya masa budak2 tu baru setahun kot

Hari tu tengok kat blog AbangNara gambar ahkak ZZ ni dengan kembarnya tu
Semalam katalog Avon terbaru dah sampai kat rumah
Ye lah... ZZ ngan anak kembarnya tu jadi cover...


Gambar tangkap guna henpon je.. so tak le cantik sangat kualitinya tu


Dah besar anak2 dia rupanya. Yang pompuan tu sebijik macam mak dia especially tang senyum tu. Bestnya kan kalau dapat kembar sepasang camni.

** Mata ZZ ni memang kecik sebelah ke ha?? Ke teknik mekapnya tu yang salah?

6 comments:

Myra Jay said...

ZZ dari dulu smpai sekarang tetap MANTAIN..
Jeles :)

AdaM Hawa said...

kejap je ka.. masa berlalu.. dah beso kembar tu..

gadisBunga said...

sukeeee ZZ!

eMMe said...

tak nampak cacat cela di situ, She's beauty queen...hehehe...

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

Zana Adieyza said...

dr dulu sampai skrg ZZ ni masih maintain cantik kan...