Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 19, 2012

SELASA HINGGA JUMAAT

Selamat pagi semua....
Aku tau hari ni PERAK cuti kan... Jeles!!!
[dah le hujan time ni.. kalau la dapat tilam & bantal...syoknya...]

Ni nak citer aktiviti aku setiap pagi sebelum start keje
Tapi hanya setiap Selasa hingga Jumaat je

Kantoi!!!!
Menonton di tonton je la wei
Sebabnya setiap petang sure akan miss citer ni
So qada la esok paginya...

Ada tak yang perangai cam aku????

6 comments:

lieyalatif said...

WAJIB QADA SUME cite yg tetinggal..seb baik ade tonton kan hihihihi

Sidratul Muntaha said...

citer ape nih?!
aku lama dah tak citer melayu

~aYu~ said...

hehe.. samala kiter..

SYANI said...

Lieyalatif,
Ini la gunanya teknologi...Bila2 pun boleh menonton..

SYANI said...

Sidratul Muntaha,
Ni citer petang2 kul 7 kat TV3

SYANI said...

Ayu,
Kita serupa...