Monday, April 23, 2012

T*O*Y*O*L

Sapa layan Versus kat TV hari Jumaat lepas?
Ni baru pertama kali aku tengok citer tu. Episod pertama tu pun tak tengok cuma dengar lagu2 kat HotFM je.
[Kumpulan Hujan bawak lagu Lamunan Terhenti best lah..]


Minggu lepas punya tema ialah lagu2 Sudirman
So far yang aku suka cuma Sofazr & Hujan je



Hujan ada can pi battle lagi minggu ni...

2 comments:

bunga_rose said...

sma la dgn hb bunga, dia kata versus lg best dari mania.. tp mmg best pun diorang tukar arrangement muzik asal kepada lebih segar kan

Lia3003 said...

hai syani, tq for dropping by di blog saya... ada masa datanglah lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...