Monday, April 16, 2012

TETIBA GILA AWANG HITAM LAK

Lepas Grey's Anatomy & Desperate Housewives, lepas ni suka sangat nengok Criminal Minds. Tapi tak le minat dari 1st season. Minat semenjak dua menjak ni jer. Citer polis2-FBI-forensik ni cam CSI tu minat la jugak tapi tak teraddict cam GA & DH tu.

Cerita ni kalau tak silap tayang kat 8tv. Tak ingat le hari apa sebab selalunya aku selalu tengok time pukul 11mlm tu. Kalau tak silap aku Hari Sabtu.
Sebenarnya, penarik utama citer ni ialah Detective Morgan
Yang kulit hitam tu ler...
Kenapa tah suka lak tengok awang hitam sorang ni.
Awang hitam yang kat Mesia & selalu masuk 999 tu idak le teman....
[Kalau nampak sure aku cepat2 lari...takut lak rasanya]

Ini la dia Shemar Moore [gigih aku google nama dia tau]
Hensem kan??? Nak2 pulak kalau dia pakai  shades.... Cayor makcik tengok!



** Kalah detective Horatio Caine CSI MIAMI..

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hensem!

yana halim said...

akak mmg suka tengok team criminal minds yg ini. best. tapi sekarang dah ada team baru. semalam baru start kat tv8. kol 10.30. pelakon kureng sikit. suka yg lama lagi best. yg syani tengok nie yg lama la. ulangan kot.

AdaM Hawa said...

hehehe.. dah tertawan awang hitam lak kak syani..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...