Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 30, 2010

Rawatan Resdung... Ade bran???

Ni khas untuk pesakit-pesakit resdung... macam aku jugak..[hehehe]. Korang sure pernah pi buat rawatan resdung kan??  Pakai asap la, pakai sabun la, bekam la..bla..bla..bla.. Tapi yang ni memang real giler nampak ulat2 resdung tu keluar kat muka. Scary & geli wei... Ade sanggup buat?? Cuba korang tengok video ni...




Tergedik2 ulat tu kat muka kan.. Bagi yang tak nampak cuba korang perhatikan dekat kening orang tu... Sekarang sape ade bran???

5 comments:

Me said...

syanie.. ada gak bekam resdung guna lintah.. lagi berdobar..

fazemy said...

owh menariknya. buat kat mana ni? nak g buatla. muka gatal2 dah ni. haha

SYANI said...

Pacat pun aku geli inikan lintah... nehi..nehi

SYANI said...

kak emy,
tah le kat mana.. katanya kat belah2 utara banyak guna kaedah ni..

makcikrehan said...

aku dh tgok clip ni 2 tahun lepas. giler scaray. masa tu aku tgh survey cari kekdah nk buang resdung la kununnya. sampai skang aku tatau, apa cecair yg dia sapu kat muka dorang.

psssttt... muka yg sorang tu mcm sepol bukhari sontot kan? mueheheheh