Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 4, 2010

MUSIM ORANG KAWIN DATANG LAGI

Esok start cuti sekolah penuh la agenda menghadiri kenduri sana sini ye dak. Kat rumah aku pun ade kenduri besok. Jiran aku nak kahwinkan anaknya. Rumah sekangkang kera dengan rumah aku kan, so harus la kena pegi. Lagipun Cik Besah "in charge" esok... Mana boleh jatuhkan air muka ibu mertuaku tu.. Kena la hadir...

Yang kelakarnya,aku yang dah tua bangka beranak dua ni disuruhnya jadi pengapit pengantin. Ade ke patut?? Sib baik la cik Besah backing.. katanya nanti anak2 aku mengaruk susah la pulak. Memang pun, karang bukan aku sorang jadi pengapit pengantin... berderet2 pengepit aku - Yaya & Adib..  Mau roboh pelamin dibuatnya...

Lepas kenduri nanti aku update la kat blog ni esok...  By the way... ini ade sample kad kawin yang menarik. Sape nak buat pun boleh jugak.. Kalau berani la..

-A weding card from an IT Engineer-

2 comments:

salmiah said...

Apa salahnya jd pengapit, bole mkn skali dgn pengantin. 2 yg best.

kakyong said...

kreatip nya kad kahwin...
jd pengapit..leh makan lebih2.. ;)