Thursday, June 24, 2010

Entry Tanpa Motif... Nak tunjuk jer..

Dah beli tepon baru ofkos la test sana sini function2 yang ade kan. Yang penting untuk aku haruslah kameranya... (itu la purpose aku beli tepon ni pun).  Nak kata canggih sangat tu idak le, sekadar cukup untuk memuaskan hati aku jer.. Still dalam mood belajar tentang selok belok sony ericsson ni..

gambar testing awal2 masa beli dulu.. masa ni tak reti pilih setting lagi..

*** Buat masa sekarang, amat berpuas hati dengan henpon ni. Sangat gumbira sehingga en somi bagi peringatan , "Jangan lak pegi pos henpon ni dekat kastemer lagi udah ler.."!   (-__-)"

2 comments:

sI tEDI said...

lebih suka amek gambau pakai enpon!

SYANI said...

ha'ah.. senang takyah nak usung kamera digital lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...