Monday, June 14, 2010

Walaupun aku rugi...akhirnya... dapat jugak Sony Ericsson c903

Salam kengkawan....

Dengan hati bebunga2 gumbira aku meng'announce'kan yang akhirnya aku dah dapat jugak tepon yang aku nak.. Walopun ini model yang agak2 lama tapi ini je yang aku mampu buat masa ni... orang kata kalau lepas tengok pastu terbayang & termimpi2 kena beli ja jawabnya.. [Aku tak tipu.. sumpah aku termimpi2 tepon ni tawww!]

Hany... tak boleh la beli Yari sebab out of my bajet.. tapi memang lawo kaler pink tu!!!

So semalam, dah menghabiskan duit beli c903 ni. Aku minat kaler putih [sebab tengok kat Batang Kali] tapi semalam gi menjelajah sampai ke Tesco Rawang takde la pulak kaler putih... Ade kaler hitam & merah je.. Tengok dalam gambo kaler merah tu cam tempting je tapi bila tengok real macam kereta menan la pulak. Last2 terpaksa beli kaler hitam...



Kalau ikutkan nak je patah balik ke Batang Kali nak rembat yang putih tu tapi bila pikir2 baik dibuatnya dah dijual tak ke jadi pepatah yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran lak. Even harganya mahal 30-40 hinggit dari Batang Kali, redha je le... Malas dah nak pegi balik pegi balik kan... Kesimpulan... next time beli je tepon kat Batang Kali, tak yah nak buang duit sampai ke Rawang.. dah le harga lagi mahal!!! Rugi ahkak!. Tak kisah le rugi pun.. janji dapat...

**Tengah hangin dari semalam sebab tetiba tak boleh connect internet.. Sampai pagi ni tak leh lagi.. Adakah aku suda kena tipu???? Sekali cek balance kredit sudah tinggal RM0.00... [Adoyai... ghairah guna internet semalam sampai habis kredit aku.... hampeh!!!]

3 comments:

fikaryna said...

kelas jer..:)

izzah said...

hatim itu menawan...cantik lah...

larra said...

selamat memakai henpon baru..dah jemu pas kt sini..ehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...