Friday, June 11, 2010

Mekap Magix..... Sebelum dan Sesudah...

Korang percaya tak mekap korang tu ade magic??? Bukan black magic, white magic atau magic powder. Tapi ianya memang magic sebab boleh buat muka buruk cam beruk jadi cun melecun.. 

Tak payah le nak pakai botox ke, cucuk sana cucuk sini mahupun pelbagai produk mengarut cam selebriti hollywood ni. Pakai mekap je dah cukup... boleh tukar2 ye dak??? Mekap malam ke, mekap siang ke, smokey eyes ke, etc...

Cuba tengok muka artis2 bollywood ni bila belum mekap & selepas mekap...
[tak nak buh muka artis hollywood sebab tersangat la tak lawo...freckles banyak kan...]
Kalau tengok kat TV muka depe flawless je.. sedangkan hakikatnya.... kulit deme pun cam kulit kita juga!!! tak caya tengok ni...


-amisha patel -


-kajol-


-priyanka chopra-


-rani mukherji-


-sushmita sen-



-preity zinta-


-aishwarya rai -


-juhi chawla-


-madhuri dixit-


-kareena kapoor-

5 comments:

Queen said...

ye..betul..mehla mekap dgn mek...ahahaha...

tp ade jugak yang cantik natural walaupun tak makeup..macam preity zinta....juhi chawla..

aish pun ok la...tp sushmita ngeri u...rani pun sama...hiihi

Uda said...

cantik jadi-jadian ler ni..
tapi tak aci jugak.. diorg bandingkan gambar muda ngan dah tua..
cam gambar juhi tu.
karena kapoor tu memang tak lawa..
badan jer bergetah..

a kl citizen said...

pretty zinta memang pretty...makeup atau tidak...

~aSHa~ said...

mak ai rani tu..teruk betul...sgt2 beza...

mmg magic tul mekap ni

izzah said...

masalah lingkaran bawah mata yang dahsattt...hilang sekelip mata jer yer..mmg magic..tak payah berabis nak kasik cantik balik mata...mesti iklan2 tuh pun sumer auta semata2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...