Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, June 22, 2010

Bila Bini Ada Laki Pun Nak Jugak

Last week kan dah citer yang aku beli tepon baru. Erm, disebabkan itu.. encik somi pun mana boleh kalah ye dak??? Last wiken hubby dapat duit kutu + duit hasil jualan tepon lama so dia pun plan nak beli tepon baru jugak. Masa time aku beli tepon itu hari duit kutu tak dapat lagi so pospon le hajat tu.

Finally, Sabtu lepas after menjelajah ke merata Batang Kali, tapi tak jumpa yang berkenan (kalau berkenan pun nak kena tunggu stok la pulak). Last2 pi singgah Tesco Rawang.. Lepas jalan2 akhirnya singgah ke kiosk yang aku beli tepon dulu. Kebetulan ade offer lak untuk hp yang dia suka tu. [Hasben aku ni pengguna NOKIA tegar.. orang pomot henpon lain pun dia tak nak jugak]. Dah le tu demandnya bukan main - nak WiFi la, GPS la, kamera la...bla..bla..bla... [walhal functionnya tak guna semua pun...bini dia je yang akan guna semua tu..heheheh.. untung ahkak!]

Dan inilah dia tepon yang telah dibeli dengan harga bawah RM800 & memenuhi semua kehendak2 napsu serakah laki aku & free 8GB memory card... [aku dulu pun nak jugak yang cenggitu tapi apa nak buat bajet aku kecik jer...]

 -picture credit to google... tapi exactly the same dengan en somi punya-


** Peh ni semua tepon kena letak tinggi2... Kalau tak habis la kena godam dengan budak2 dua ekor tu..

**Pengajaran setelah gambar2 gi kenduri kawin minggu lepas yang aku tangkap guna tepon aku kena delete dengan adib!!! Keciwa! Tinggal 2 keping jer..

3 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

besttnyer ngan tepon baru :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya.bila me nak tkr hp gak ni.

rATu kEBaYA said...

tepon baru.. huh... bila aku leh dapat ni..