Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 11, 2010

Dah Jual Akhirnya

Seminggu dah berlalu tapi henpon aku yang terpos dulu masih tak sampai2 lagi. Ntah bila tahun nak dapat tak tahu le. Disebabkan henpon takde so nak tak nak terpaksa aku pakai handphone tercanggih aku ni - Apple I Phone Klon.. hehehe.. 


Dulu memula pakai rasa nak jual tapi asyik terpospon jer.. Sib baik takde orang beli lagi so ade la spare henpon untuk dipakai. Tapi 2-3 hari lepas ade pulak insan yang baik hati nak membeli I Phone cap hayam aku tuh.. Wallawei... laku jugak tepon tu rupanya... Dah le tu dia nak beli time2 tu jugak... mana aku nak cekau tepon lain lak... [tepon cabuk aku dah le tak sampai lagi!]

Disebabkan tentang itu, petang semalam singgah le kedai tepon... Nak usha2 tepon baru le konon... tapi tak leh le nak beli yang mahal2.. kopak la kalau nak top up banyak2. Ni dah tengah bulan ma... So aku pejam mata je la lalu kat tempat tepon2 mahal yang bukannya untuk golongan marhaen macam aku.. Usha punya usha terjumpak la tepon ni.. Nampak cam OK & menepati bajet ciput aku... Ade sesape pernah pakai tak???

 -Sony Ericson C903-

Tengok rupa paras yang comel tu, balik rumah asyik terbayang2 je.. Kali ni teringin lak nak pakai Sony Ericson... Yang hasben aku lak setia dengan brand NOKIA dia tu... Anyway, kot2 korang idea @ cadangan untuk henpon baru aku boleh la kasitau... Jangan le yang mahal2 weh... dalam 5-6 ratus tu ok la...  Ade henpon kamera ni pun sebab nak menyenangkan keje2 blogging jer...


6 comments:

suamihanyisterizuki said...

syani,

hohohoho hany pon minat gak hp nih, chanteq kan sony nih...tapi cube survey sony YARI lak...harga xsure, tapi kamera power...then features dia lagi up sket dari sony nih, ade kaler pink tau...hehhehe

a kl citizen said...

bab2 tepon ni tak pandai lah pulak
saya pun pakai tepon cap ayam

SYANI said...

Thank Hany for cadangan tu.. Lawalah kaler pink tu kan..

SYANI said...

cap ayam pun ok gak.. janji pandai jage.. ye dak??

makcikrehan said...

tepon aku pon hazab nyah. napsu nak berhenfon canggih pon kurang. camno nk nasehat tuh? mana2 yg ko tangkap leleh, ko rembat la syani... asal within bajet kan

lily lotus said...

aah kamera henpon adalah sgt membantu bagi yg bekerjaya seorang blogger tegar :D