Wednesday, June 9, 2010

Bila aku sudah tua...

Salam wahai pembaca2 ku sekalian...
Kali ni aku nak buat pendedahan eksklusif
apa yang bakal berlaku 
ketika aku sudah berumur macam cik Besah...
[yang pastinya aku takde la mandi sekali sehari macam dia]


Sila beri perhatian ye semua....
jeng..jeng..jeng...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dipersilakan untuk gelak secara berjemaah.....wakakaka!






-sila beri perhatian kepada pengembangan wajah & hidung aku serta tompok2 gelap di wajah-
[ngerinya... macam nenek kebayan la pulok....mona fendy lagi lawo rasanya!!!]



lagi satu gambaq yang aku tak sanggup nak tengok...
Yang ni aku rasa OK sikit la dari yang atas... tapi kan... awat aku rasa muka aku cam pondan ha????  ish..ish... sape la punya keje ni yer... [mujur tak terlebih kedut dibuatnya!!!]

dah penat men"tua"kan diri sendiri, nak jugak tengok muka encik suami terchenta lak. Kalau aku dah tua kerepot sure dia lagi teruk.. [dia kan lagi tua dari akuh!!!]


WHAT!!!? Kenapa laki aku kureng dimamah usia ni??? Ni sure ade "memakai" ni.. 
Tak aci la.... yang pompuan korang terlebih2 tacap sampai muka jadi hodoh2, tapi yang laki hangpa tacap sikit je yer... Ini tidak adil!!!

Sape ade rasa nak tengok muke hodoh korang 20 tahun lagi sila la singgah kat website  yang dalam frame gambo tu yer... jangan malu2 tepek la kat blog korang.. boleh aku tengok sambil gelak guling2.... hehehe!

2 comments:

LYaFRINA said...

heheheh..lya pon dh layan...
muka y tudung pink tu better...
tp hanya masa y menetukn mcmnala kt 20thn lg.. hehehhe

sWeEtDaRLinG said...

hahahaha... memang selalunya muka lelaki kurang jadi tua.. sungguh tak adil kaaan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...