Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, July 11, 2013

TIMANG TINGGI TINGGI

Cik gebu ni part yang paling dia suka bila kena timang
Kalau tengah nangis pun bila di timang bulan main lagi dia ketawa




Dah 2 hari berpose ni kena la masak sahur kan
2 hari ni jugak le time aku  masak tu dia merengek nak susu
Mana nak kejar masak lagi, nak bagi susu lagi
Hasben aku lak balik lambat 2 hari ni so takleh nak mintak tolong tengokkan Amira
Stress mak ko ni tau tak...

Layan dulu video cik gebu ni kasi hilang stress
video

** Sorry ye... kitaorang takde KEEK...

6 comments:

lieyalatif said...

mmg mencabar syani kalo gini jadinyer.....dulu mase dayyan kecik pun lieya selalu harap jgn le die bangun time kite nak masak kalo tak mmg delay laa jdnyer....

ibuayu said...

Bila ada anak kecik mulalah nak bersilat bila nak masakkan

Kesuma Angsana said...

hehehe cam tu lah bila ada anak kecik ni kan

Qhaifa Nur said...

time kita bangun sahur...anak pun ikut sekali stress juga...

dugaan juga tuh syani...

(^_-)V said...

duk berjauhan senang makan beli je...tapi bile duk umah time wiken dgn alisya..memang mummy & daddy penat...nampak sangat tak tough nak jadi suri rumah..haha

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

biler sikecik bangu memang la leceh sikit saya dulu2 pun gitu...tapi tu lah cabarannyerkan...