Thursday, July 11, 2013

PUMPING STATION

Semenjak dah beli pam baru ni aku dah tak pi pam kat surau
Tak payah aku nak bongkok2 pam & press breast beria sangat
Lagipun pam baru ni senyap je... orang tak perasan pun aku tengah pam susu
[cover dengan tudung lak tu]
Kalau bos aku lalu, kaver2 la konon tengah buat keje.
Selalunya kalau aku nak pam, aku akan rendahkan kerusi, so aktiviti pam tu kat bawah meja la.. Kalau bos lalu, aku just rapatkan dada aku kat meja, sambil tangan dok aktif mengepam2 handle pam..hehehe

Sebab dah mengepam dari meja sendiri
so cara nak menggalakkan pengeluaran susu versi aku
adalah dengan mengubah background picture pc aku...


Buh gambar Amira banyak2 & buat collage
dan diselitkan doa untuk banyakkan susu ibu [Surah Al-Baqarah ayat 60]
Lagipun aku tak hafal sangat ayat ni, so everytime aku nak mengepam
boleh terus baca ayat ni
Insya-allah kalau hari2 dok mengadap & baca ayat ni, lama2 lekat la kat kepala otak aku ni..

Senang kan???


** Bulan pose ni opis bagi balik awal 1 jam... Sempat la aku nak pi terjah PARAM petang karang.


3 comments:

Husna said...

Alhamdulillah..susu banyak ye time puasa ni..rezeki anak akan. selamat berpuasa

Qhaifa Nur said...

baguslah dapat cara mudah...
setiap masa kalau rindu kat amira tengok saja pc tuh...comel

Kesuma Angsana said...

bagusnyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...