Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 8, 2013

HANYA YANG EXPERT SAHAJA

Aku adalah fail kalau nak masukkan 2 biji kereta sekaligus kat porch rumah aku. Nak2 pulak reverse parking..
Dah le porch rumah aku tu kecik so kena pandai2 ejas la
Itupun berpeluh2 aku nak ejas kasi ngam2...
Kalau salah ejas, pintu takleh buka pulak
Takpun tergeser lak dengan kereta satu lagi..
Mencabar tau!!!

Memandangkan aku bukan expert, kita serahkan je la pada yang pakar
Tak lain tak bukan suami aku la...
Dia je yang reti nak muatkan 2 biji kereta tu kat porch
Kalau harapkan aku sejam pun belum tentu lagi
Camni la keaadaan porch bila dimasukkan 2 biji kereta kitaorang.

Nampak tak kerapatan kereta ni??? Ko mampu???
Memang orang takleh celuih pun...
Kalau nak guna kereta hitam tu, kena keluarkan dulu kereta kelabu tu

So setiap kali balik keje, aku parking kat tepi rumah je kereta tu
Nanti hasben aku la yang masukkan bawah porch..hehehe

6 comments:

Sura Mohd said...

kalau Syani yg buat akak memang tabik springg..hehehe

Nory Zoulkefle said...

wahhh ni betul2 expert ni...

Nafira usof said...

fulammahhhh.. kalo saya yg buat.. bukan takat kereta sama kereta gesel.. siap dinding belakang pon saya sapu skali.. muahahahaha.. saya memang fail bab parking nih~

Qhaifa Nur said...

hanya yang berani/yakin boleh buat macam ni...

Kesuma Angsana said...

wah salute habis ni . Neway selamat berpuasa & Mudah2an amalan & ibadat kita diterima Allah swt hendaknyer

Me said...

so maksudnya dah parking elok2 gitu.. nak kuar kena guna pintu penumpang sebelah driver?? nak masuk keta pun gitu... tapi keta yg tepi dinding tue mcm mana?? ke ada kekdah lain yg tak terjangkau dek fikiran eden nie???