Friday, July 5, 2013

PANDUAN PEMILIHAN UBAT GIGI

Baru tadi terbaca dalam fb
tu yang nak share dengan readers semua

Selama ni aku tak pernah heran pun dengan kod2 warna kat ubat gigi ni
Sebenarnya tak perasan pun ada kod warna tu
[tetiba hari ni baru tau]


So apa rahsia kod2 warna tu??? Jom kita tengok


Sekarang ni aku pakai brand Colgate.. aiseymen...
Nampak gayanya kena la cari brand lain lak under kod hijau @ biru pasni
Korang pakai ubat gigi apa??

Masalahnya kalau gi kedai, ubat gigi tu dalam kotak kan
Cemana la gayanya kita nak tengok kod warnanya tu kan
Kena beli dulu la baru tahu, ye dak??

** Balik rumah karang cek ubat gigi masing2 yer.. Pastu komen kat bawah ye..

4 comments:

~ Huda Qamar~ said...

ala...kaler itam. tu ubat gigi keluaran muslim kite guna. acaner ni.

uncle gedek said...

Oh? ada kod-kod rupanya?

cik dah faridah said...

kat umah ada 2 ubat gigi..1 safi kod itam..2 fresh & white kod biru

Salleh Hj. Saadon said...

Emm mcm propa aje..for ur info tu cuma eyemark sahaja..ada ke sumber yg soheh selain dr fb..adakah dr jabatan kesihatan dan sebagainya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...