Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, July 9, 2013

ROMPERS & TIGHT UNTUK AMIRA

Aku geram tengok baby pakai rompers & tight ni
Nak2 pulak kalau baby tu jenis tembam2
Rasa nak cubit2 je....

Dah ada anak sendiri ni, haruslah mengigih nak ada juga
Anak2 yang dulu mama tak reti lagi benda2 gini
Lagipun dulu mana glamer lagi online shopping ni
Tambahan pulak mama & abah dulu bajet ciput2 je

Dah Allah bagi rezeki lebih, ada jugak le rezeki untuk anak2
So aku belikan Amira rompers & tight kat Shamreen Baby Closet
Ok la murah juga... [sila terjah sendiri la yer]
Tujuan asal cuma nak beli tight je, tapi bile tengok romper yang comel2 terjebak jugak beli
Amira bergaya dengan outfit baru..hoyeh!!!!
[Anak tak tembam pun nampak tembam pakai benda ni..hehehe]

Nanti nak try beli busha/leggng pulak..

4 comments:

(^_-)V said...

nak try beli busha pants/legging gak sebab alisya nak mula merangkak ni, nak ganti sluar2 pendek & skirt die, konon nak cover lutut die tu hehe

Kesuma Angsana said...

mmg comey sgtlah ! hehehe

Qhaifa Nur said...

nampak kemas juga Syani...
lagi bertambah comel kan..

Eliss Mie said...

memang comel kan pakai tight. saya beli yang murah ajer rm5. hiks. dan pakaikan yg my nuha dulu2 ada lagi simpan sebab dia dulu pakai kejap sebab bambam sangat. smpai berbekas2 peha.adiknya slim sket. lama bleh pakai.