Monday, April 20, 2015

YANG COMEL-COMEL AJE

Baru beli backcase henfon untuk henfon Adib ngan Aleeya
Disebabkan model telefon si Adib tu tersangat la susah nak cari backcase
Kena la aku google online cari backcase tu
Ye la kan, model yang orang jarang pakai

Akhirnya jumpa la jugak backcase untuk Adib
Ha kau... aku terpaksa beli melalui Aliexpress.com
Terus dari China ko....
Dah alang2 aku shopping backcase Adib, aku beli la juga untuk Aleeya & untuk anak buah aku
Untuk aku pun WAJIB juga beli...wakakakaka 
[dasar ko ada, aku pun kena ada la sangat kannnn]

Tengok harga pun murah2 je 
[walopun lepas didarab dalam matawang USD]
Satu tu aku beli tak sampai RM10 pun [termasuk postage lak tu]
Kalau kat sini, orang dah jual sampai RM20 - RM30 tau

Dah beli kat obersi, jangan harap la beli hari ni esok sampai
Tu yang ada ETA tu 
[Aku pun baru tau apa makna ETA : Estimated Time of Arrival]
Selalunya dalam 2-3 minggu la baru korang dapat parcel
Nak murah punya pasal, kena la sabo menunggu ye dak??

Lepas 2 minggu menunggu... akhirnya sampai
Ni backcase untuk Adib, Aleeya & anak buah hasben aku
Aku beli yang jenis silikon je... Jatuh pun tak pecah kononnya..



Yang ni pulak untuk henfon bagak aku
Ekceli aku oder yang lain tapi dapat lain
Tak kisah la... nasib la cute gak





Kiut tak???







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...